3 új ANGOL csoport Ócsán

Jó hírem van az iskolások szüleinek! Októbertől új, havibérletes rendszerben, kedvező áron, csoportos angol korrepetáláson vehetnek részt az általános iskolások Ócsán. Ezen kívül felnőtteknek is indul csoportos kezdő angol tanfolyam.

A korrepetálás azt jelenti, hogy kis csoportokban, az iskolában kapott angol házi feladatok kerülnek megoldásra és gyakorlásra. Az iskolai tananyagot a tanulók nyelvtanári segítséggel elmélyítik és megbeszélésre kerülnek a problémás, olykor kétségbe ejtő „nem értem” feladatok megoldásai is. Ezáltal a diákok jobban fel tudnak készülni az iskolai tanórákra és sikeresebbek lehetnek a megszerzett jegyek tekintetében.

A következő időpontokra lehet jelentkezni:

Alsó tagozatos angol korrepetálás: Csütörtök 16:20 – 17:05
Felső tagozatos angol korrepetálás: Csütörtök 17:10 – 17:55

A havi bérlet ára: 8.500 Ft/fő, amely heti 1 meghirdetett csoportos alkalom igénybevételére jogosít fel. Az első alkalom 2020. október 1-jén csütörtökön lesz, amelyhez előzetes regisztráció szükséges és csak megfelelő létszám esetén kerül megtartásra. A helyek száma korlátozott.

Októbertől heti 2 órás kezdő tanfolyam is indul a felnőtt korosztálynak angol nyelvből Ócsán a következő időpontban:

Angol kezdő tanfolyam (16 – 99 évesek): Kedd 18:00 – 19:30

Az angoltanulás kis csoportban zajlik és előzetes tudás nem szükséges hozzá. A mindennapi élethez szükséges alapvető ismereteket kapnak a résztvevők. Elsajátításra kerülnek a bemutatkozáshoz, családhoz, munkához és közvetlen környezethez kapcsolódó kifejezések. Felkészít a hétköznapi életben leggyakrabban előforduló szituációkra.

A tanfolyam szintén kedvező havibérletes rendszerben vehető igénybe, amelynek ára 14.000 Ft/fő/hó. Előzetes regisztráció itt is szükséges.

Kérdésed van? Írj üzenetet Viberen, Messengeren, WhatsAppen vagy emailben (info@nyelvportal.hu) avagy hívj fel (Bai-Dommers Ildikó: +36 20 534 7665), szívesen segítek!  

Bérletes csoportos angol

Az órák helyszíne: Ócsa, Némedi köz 13.

Kérlek add meg adataidat:

(korrepetálás esetén kérem az osztályt is megadni)
(csak korrepetálás esetén)
pl. +36 20 123 4567
Call Now Button